12 mei 2022 | 10:00 -17:00 uur
LEF Future Center | Rijkswaterstaat  Utrecht

Hans van Arnhem

Directeur

Indurio

Hans van Arnhem is sinds 2010 actief in aquathermie als adviseur en leverancier, aanvankelijk in loondienst en sinds 2017 als zelfstandig ondernemer. Hij is gespecialiseerd in TEA-projecten en kleinschalige TEO-projecten.

Hij ontwerpt warmtenetten en is technisch adviseur bij transitievisies warmte en wijkuitvoeringsplannen voor diverse gemeenten.

Ochtendprogramma
Deelsessie Ronde 1
11:45 uur
Middagprogramma
Deelsessie Ronde 2
14:15 uur
NAT Experience

Een aquathermiesysteem heeft verschillende onderdelen. Afhankelijk van de locatie, de warmtevraag en het aantal gebouwen dat moet worden verwarmd of gekoeld wordt een systeem samengesteld. Als aquathermie is gerealiseerd zie je er bijna niets meer van, omdat veel zich onder de grond afspeelt.
Hoe zien die verschillende technische onderdelen, zoals een buis van een warmtenet, een warmtewisselaar of een warmtepomp, eruit? Tijdens de NAT Experience kun je de techniek van aquathermie zien en vragen stellen aan experts uit de praktijk over de werking en de keuze voor een bepaalde systeem of onderdeel. Of misschien ben je benieuwd naar het onderhoud of bijvoorbeeld kosten.